Fågelmatning

 
Ja som ni ser ovan, det blev en sväng till Pildammsparken tillsammans med barnens mormor och deras kusin Lucas. Syrran stannade hemma med lille Casper efter en febrig och skrikig natt. Han var skönt nog feberfri idag men båda behövde sova igen lite missad sömn. Så Lucas roade sig med oss några timmar :). Han är så go. Han säger "miiin" till precis allting. Roligaste han sa min åt idag var helt klart fåglarna. Tuva och Oliver skulle inte mata fåglarna han matade, då sa han MIIIN väldigt bestämt haha. Sötunge där.
 
 
Efter detta var brödet nästan slut och de två sista bitarna kastade Tuva inte till gässen utan PÅ gässen. Hämnden är...bröd?
 
Vi hann med lekplatslek i parken med och det blev en bra promenad för små barnben innan vi åkte iväg för lite sent lunchintag.
 
Leken fortsatte sen hemma hos mormor och jag gosade en massa med lillen. Igen :). Han är så gosig och idag var han vaken en massa, nöjd och vaken. Tuva fick hålla hon med och hon sken som en sol. Han är så mysig sa hon. Så små fötter och händer. Och ögon och öron. Allt är litet på han. Han tycker om att vara hos mig!
 
Oliver och Lucas, ojojoj vilka buspojkar. De går sidan om varandra och snackar gojja, tröttnar inte på att iakta dem. När vi kom ut i vardagsrummet så stod de sidan om varandra ute i trädgården med ansiktena tryckta mot glasrutan i dörren som leder in i vardagsrummet. De såg för härliga ut!
 
Nu blir det sängen här hemma, trött trött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0