Klagar lite mer

Tuva och Neo diskade lite i sandlådan igår.
 
Tappade lite lusten på att blogga ikväll när det är så segt här på blogg.se. Blir tokig. Ens braiga blogginläggsideer hinner ju flyga all världens väg innan man kan börja skiva. Och vill man dessutom lägga in en bild ja då har man en helkväll framför sig. Gah.
 
Därför blir det bara två bilder och en klagande text idag ;).

Ä n t l i g e n

Ja äntligen ä n t l i g e n sommarvärme en hel dag. Även om solen inte strålade på oss exakt hela dagen så var luften varm och barnen sprang i kortärmat och kortbenta kläder hela dagen. Ljuvligt! Vi var ute 09-19.00 det är sommar det! Att äta utomhus lunch, mellis och middagär rena lyxen. Speciellt med fyra barn kring bordet, det är så mycket behagligare ute där ljudvolymen förvisso blir rätt hög stundtals men inte outhärdig som den ibland blir inne ;).
 
Gårdagens tänkta middagsgrillning hemma hos Elin och gänget blev inställd och istället blev det tacos för hela slanten ikväll. Tacos är alltid gott och går hem hos barnen med. Kladdkaka, jordgubbar och glass fick avrunda kvällen och våra små bustroll var tröttare än tröttast och här hemma stupade dem i säng och slocknade bums när vi kom hem. Inte alls konstigt. De har busat och busat och busat hela dagen. Oliver har verkligen hållt mig sysselsat genom att göra allt han inte får och för lite av allt han faktiskt får göra ;). Tuva har haft en lite mindre intensiv trotsdag vilket såklart är skönt för mitt tålamod.
 
En kanondag som inte är bildlös egentligen. Men minneskortsläsaren...ja den verkar ha fått ben igen!
 
Längtar tills på måndag, saknar familjen i Malmö massor! Blir en lång bilresa för barnen och oss men ska bli underbart ändå :). Tuva ska få testa bilbarnstolen jag hade turen att vinnaåt henne för ett tag sen. Bilen gick ju sönder precis i den vevanså de har inte hunnit invigas än. Men nu så!
 
Oliver tycker att jag ska tvätta munnen med såpa, mumma!

Tisdagsbabbel

Såja, nu har jag surat färdigt över att det går så otroligt segt att blogga och håller tummarna på att det går bättre idag. Annars skriker jag. Man blir som man umgås sägs det ju och just nu känner jag att jag vistas bland mycket skrik. Ljudvolymen är inte nådig stundtals  80% av dagen. Just nu (ja jag hoppas verkligen att det är något övergående) så lyssnar inte Tuva alls. Eller jo, hon lyssnar kanske på ett halvtöra men det är som teflon, ingenting fastnar! Det är så fruktansvärt tråkigt att känna att tålamodet och orken går ner på minus när vi varit vakna i...hmm en kvart? Men när hon inte gjorde allt som jag ser som självklart att man inte ska (tugga på inredningen, sutta på sina byxor, skrika en massa i leken när jag sagt till för tionde gången att folk sitter och fikar och jobbar i samma lokal osv osv) så hade vi det bra. Haha.
 
Utelek på förmiddagen och lek på Mummel på eftermiddagen. En helt vanlig dag såhär i nedräkingen inför Björns semester och skånetripp.
 
Igår kväll hade jag dock inte en helt vanlig kväll. Den var betydligt trevligare än kvällens blöta tripp till Maxi med cykel och cykelkärra. Älskade cykelkärra. Vardagen skulle vara så mycket jobbigare utan dig. Men nu tillbaka till kvällen igår.
Jag mötte Björn i dörren och lät honom lägga sista handen på middagen medan jag vandrade mot Elin. Vi blev upphämtade av Rebecka som styrde bilen mot kvällens mål. Elin brukar hålla i Me&i party två gånger om året och det är alltid samma säljare som kommer och visar kläderna. Efter var säsong bjuder hon hem värdinorna (som får ta med sig vem de vill) på en kväll med god mat och utfärsäljning som tack för säsongen. Oj så mycket mat, vilket jobb hon lagt ner, grillbuffe med goda sallader, såser och en massa annat. Fantastiskt gott, fina kläder såklart och trevliga människor. Vi satt där och hade det fint i flera timmar!
 
 
Tuva lyckas då säga saker så lägligt ibland. Eller inte. Min mammas man gick tyvärr hastigt bort i slutet av förra året. Tuva har inte pratat om honom speciellt ofta sen dess, precis ibörjan undrade hon lite när vi pratade om det men sen har det varit tyst i ett halvår. Tills idag. Inne på ica, när vi stod i kö med en massa människor runt oss. Då kom hon in på att hussar.
 
Tuva: Mormor är matte till Martini (hund) och B är hans husse.
Jag: Ja han var husse till Martini men du minns väl att han inte finns längre?
Tuva: Ja, han jobbar väl så mycket ibland?
(Här känner jag hur folk runt oss i kön spetsar öronen för att lyssna på mammans pedagogiska svar, hur ska hon lösa denna situationen här i kön. Tuva halvskrek ju nämligen eftersom hon satt en bit framför mig i vagnen och hon sänker inte volymen fast jag går fram till henne och sätter mig på huk, som jag faktiskt gjorde i denna situationen)
Jag: Nej tuva han är död, som din farmor du vet.
Tuva: Kan man säga att han finns i himlen då?
Jag: Ja det kan man säga.
Här andas jag ut lite och tror att samtalet är över för denna gången och det är min tur att betala. När det är gjort säger Tuva högt där framme i vagnen: Jag tycker det är synd om B som måste vara borta och inte träffa oss
Jag: Ja, fast nu behöver han inte vara sjuk mer så det är mest synd om oss som inte får träffa honom mer.
Tuva: Dör man om man är sjuk?
Gaahh hjälp! Hur ska jag nu ta mig ur detta, nu tittade halva ica kändes det som.
Jag: Nej absolut inte alltid, bara om man är jättejätte sjuk. Men gumman jag tycker att det är svårt att höra vad du säger här inne nu eftersom du sitter en bit bort, vi kan prata mer om detta när vi kommer ut om du vill.
 
Puh, väl ute verkade hon rätt nöjd med samtalet och frågade inte mer. Kunde hon inte valt att prata om döden någon annanstans än på Ica?
 
 
Mina finaste två tillsammans med sin äldsta kusin, Samira ♥ på midsommarafton.
 
Jag gosar med pojken min
 
 
 

Härlig midsommar men få bilder i bloggen

 
Nu har jag landat i soffan efter en härlig midsommarhelg i Fagersta. Det var evigheter sen vi var där, lilla Josef har blivit så stor, över året nu. Han och kusinerna röjde runt hela helgen :). Tuva tycker än så länge att det är roligare att leka med de äldre kusinerna, sin farbror och hans flickvän Erika. Många att sysselsätta i diverse lekar. Mycket kurragömma har det blivit ;). Hon lyser upp som en sol när hon pratar om helgen så jag tror att hon är väldigt nöjd!
 
Jag gick igenom bilderna från midsommarafton och tanken var att det skulle komma en bildbomb här nedan. Men det går inte. Blogg.se är så otroligt segt. Blir tokig. Det ska INTE ta 10min att ladda upp EN bild. Skärpning. Ladade upp 10 av bilderna på fb på nån ynka minut. Om jag ångrar att jag bytte från wordpress... ja just nu gör jag verkligen det!
 
 
.Tuva och jag var ute och plockade blommor på morgonen. Tuva flamsade mest och spexade framför kameran så jag fick plocka lite blommor själv. Du kan plocka mamma så kan jag leka. Humpf ;).
 
 
 
 Oliver kom också ut och lekte hela förmiddagen, underbart väder!

Men säg mamma!

Oliver är för rolig han. Han har länge (lääääng) kallat både mig och Björn för pappa. Ytterst sällan han säger mamma. Nu har han istället för mamma lärt sig Katja. Ett tydligt Katja. Pappa och... Katja. Tack för den min son! Det må vara mitt namn men av dig vill jag bli kallad mamma. Så det så! Mitt namn snappade han upp men Tuva (ett namn jag säger x antal gånger om dagen) det säger han då inte. Men idag tycker jag att han har härmats mycket och en del ord kommer oftare nu samt att en del av hans haranger har blivit tydligare senaste dagarna. Här har det varit en massa kusinbus hela eftermiddagen. Härligt att se! Nu kallar sängen på mig, så trött!

Midsommarplanerna

Godmorgon i såhär i sommarsolen. Ljuvligt! Önskar att det håller i sig men ser i te så ut om man kollar väderappen i telefonen... Nåja vi fårväl njuta idag då ;). Idag ska vi ta tåget till Fagersta och tillbringa midsommaren där. Tuva tjatar öronen av mig här hemma. När ska vi åka? Vill åka nu! Ska vi till tåget nu? Gah!
 
Dags att sätta lite fart nu och packa det sista så att vi är redo när det väl är dax att gå till tåget.

Avslutning, socker och en massa bus

Godkväller här i bloggvärlden. Sitter här i soffan och bara njuter av att göra just det, sitta. Vi haft en fullspäckad dag mina fina två och jag. Den startade med utelek tillsammans med Elin, Neo och Junie och fortsatte sen med en sväng på stan och lunch med Emma och hennes gobit Penny. Tuva och Oliver roade sig i lekhörnan och ville då inte med hem. Hemma var vi dock bara i ca 30min innan vi gick tillbaka till lekplatsen för att leka mer tillsammans med bästa vännerna. Sen kom vi till momentet Tuva pratat om hela dagen, avslutning på öppnaförskolan!
 
Det började vid 17 så Björn kom när han hade slutat så det blev kanon. En massa barn som snabbt blev höga på socker (korv, bulle, saft och glass...) Men alla hade det nog kul i alla fall. Avslutades mindre kul för Tuvas del, påväg därifrån snubblade hon och skrapade upp båda knäna. BLOOOOD BLOOOD gallskrek hon ;). Sen när hon väl hade lugnat sig så snyftade hon fram att det säkert skulle göra ont när hon skulle sova inatt och då satte hon igång gråten igen, knasfia. Hon fick i alla fall Blixten och Bärgaren på knäna, det var räddningen att ha dem i väskan (tillsammans med sårtvätt)
 
Dagens Tuva citat på väg hem från stan:
Jag: Men Tuva, lyssna nu på vad jag säger så att jag slipper tjata, vad är det med dig?
Tuva: Men mamma, jag är alldelses sockerspeedad ju
Jag: Hahahahaha är du sockerspeedad?
Tuva: Jaaaa
 
Det var väl den där pannkakan med sylt på dårå ;) De snappar upp allt de små liven!
 
 
Dagens Oliver citat:
Oliver: Maaauuuu
Jag: Men Olli, det är väl ingen katt heller, det är en hund.
Oliver: Maaaauuuu (ler stort)
Jag: Anä nu hittar du på.
Oliver: Uuuuuiii
Jag: Nä nån elefant är det inte heller!
Oliver: Maaaauuuuu
Jag: Jaja vi säger att det är en katt då, du vinner :)

snabbt in i vardagen

Så var det då kväll igen. Ännu en dag har rusat förbi. För visst gör väl dagarna det. Även om en del timmar känns betydligt längre än andra. De där få sovtimmarna på natten känns å andra sidan betydligt kortare än vanliga timmar. Svish så är det dags att gå upp igen trots att det känns som om man nyss la huvudet på kudden.

Idag har vi inte gjort mycket vi inte brukar göra. Så otroligt snabbt det går att komma in i en vardag som inte innehåller förskola för Tuvas del. Tjoff så är vi inne i den igen (mycket svish och tjoff idag). Skönt att det går så smidigt och att det inte på något sätt känns jobbig/mer ansträngande att vara hemma heldagar med dem bägge. Jag vill inte slita av mig håret förjämnan. Bara några gch det hör ju till ;)

Det jag skulle ha kommit fram till i stycket ovan var egentligen att vi tillbringat förmiddagen på öppnaförskolan och eftermiddagen ute på gården (trädgården enligt Tuva då alltså). Nöjda barn och där med nöjd mamma också.

Jag tog ut Tuvas sparkcykel samt bobycarren åt Oliver så att de skulle ha något att göra på gården när de tröttnat på den nya sandlådan. Det blev istället tuva som ville åka på bilen och Oliver som envist försökte sparkcykla. Gick väl sisådär för dem båda. Tuva har blivit lite lång för bilen och Oliver har inte balansen för sparken. På tal om balans, Tuva fick testa på att cykla på en cykel utan stödhjul för första gången idag. Och min rygg blev död. Så till nästa sommar när det ska tränas mer ordentligt så ska vi fixa pinne till den cykeln hon ska ha då. Men tillbaka till cyklandet, det gick över förväntan. Hon trampade på och cyklade korta stunder utan hjälp på grannflickans cykel :).


Ja jag hittade kortläsaren i morse :). Barnen var helt oskyldiga. Det var jag som hade gömt den lite på byrån och sen inte hittade i halvdunklet igår. Så jag bjuder på gårdagens bilder också:

Kvällsbabbel

Idag var jag duktig och tog foto men vad hjälper det när kortläsaren har fått fötter? Misstänker att något av mina två små trollungar fått tag i den under gårdagen. Blir till att leta imorgon med andra ord.

Morgondagens middag är nu färdig och när Oliver nyss vaknade med ett skrik så väckte han även Tuva som blev ledsen. Gick in och tröstade Tuva och mitt i snyftandet så frågade hon med nyvaken röst: "vad är det som luktar så gott mamma?" (Haha söta unge!) "Det är Kalopsen vi ska äta till middag imorgon som luktar" fick hon till svar. Hon nickade nöjt och efter lite kallt vatten kom hon till ro igen.

Vi har haft en fin dag jag och barnen. Inga direkta bråk och ytterst lite trots. Njuter massor! Fyra timmars lek på öppnaförskolan och sen utelek i härliga vädret senare på eftermiddagen är verkligen inte helt fel ;).
Nu när jag använder cykelkärran som vagn (den har alltså styre och ett hjul där fram och är tänkt att kunna användas som vagn med) så kan jag erkänna att det ÄR smidigt. Kan ångra vårt val att inte köpa dubbelvagn nu när jag känt på hur mycket enklare vardagen blir med bägge barnen i vagn. Vi hade ju kunnat låsa fast den i källaren precis på samma sätt som med cykelkärran. Men ja, lätt att vara efterklok. Vi har haft många många fighter ang ståbrädan, Tuva och jag.

Oliver är vår lilla pajas här hemma. Han gör allt för att få alla här hemma (framför allt Tuva) att skratta. Tidigare idag på öppnaförskolan så sa jag åt honom att det var dax att byta blöja. Då sprang han in i största rummet och la sig mitt på golvet med fötterna i vädret och pekade på blöjan. Tokpellen.

Jag hann med allt jag skulle imorse. Röjde köket o hallen osv. Men ingen ny spis väntade när jag kom hem. Så nu måste jag göra om samma sak imorgon bitti igen ;). Men nu ska vi inte iväg så tidigt i alla fall! O jag vet inte vad som skett med barnen. Hux flux så får man väcka dem på morgonen istället. Det innebär att det är segt att gå upp för en annan. Innan barnen liksom. Och dessutom blir det helt galet med Olivers sovning på dagen när han sover längre på morgonen. Lycka till att få honom att somna innan lunch då.... så imorgon får jag väl väcka honom 06 så att han kommer tillbaka till rutinerna. Eller inte. Svårt svårt.

Nu ska jag i alla fall sova. Bildlöst blev det som sagt. Bilderna blir kvar i kameran idag. Bättre lycka med det imorgon!


Det blev lite fart i mig tillslut

Jag vaknade till liv tillslut. Tog bara hela förmiddagen ;). Nåja inte riktigt kanske men inte långt ifrån. En som hade lite svårt att vakna efter sin middagsvila var Oliver. Tuva tyckte att det såg så mysigt ut när han låg och sov i soffan att hon sa: "Mamma jag vill mysa med Olli" och så la hon sig sidan om honom en stund.

 

När vi alla tre fått i oss lunch, fått på kläder osv så tog vi cykelkärrevagnen och traskade 4,5km tillsammans med Elin, Neo och Junie. Väl framme väntade en massa lek på en familjecentral. Vattenleksrummet är en klar favorit hos tre av fyra barn. Det fjärde ville hemskt gärna in dit också men än är Junie lite väl liten för det. Tuva, Oliver och Neo hade dock super kul där inne. En lång låg vask med tre kranar och en massa vattenleksaker. Himelriket för barn!



Utklädnad är också poppis. Här ovan ser ni Tuva och Neo som moderiktiga disco-poliser! Nya uniformen kanske? Ni får ursäkta de kassa bilderna, mobilbilder.

Sen har det gått i ett. Matlagning (rödspetta och färskpotatis om ni undar ;)), dusch för Tuvas del, tanborstning och den faderullan och sen nattning. Puh. Tänkte sitta i soffan hela kvällen men blev utlockad på en promenad mina fötter inte orkade gå. De har redan gått 9km i sandaler idag vilket kändes nu på kvällen. Så det blev lång pratstund med Elin på en bänk nere vid ån istället. Tänk att samtalsämnena aldrig tar slut för oj vad vi kan babbla. Finaste vännen!

Nä nu är klockan sådär mycket igen. Den har en förmåga att bli det. Jag som skulle städa köket jag. Imorgon eller på tors kommer snubbarna nämligen med nya spisen. Den förra de släpade upp hit, på tredje våningen utan hiss, var en spis utan häll. Han hade beställt fel och frågade om vi gärna ville ha samma standard som idag eller om det gick bra med en spis med plattor. Vi vill gärna ha häll. Så de fick asa ner den nya men feliga igen och beställa en ny. En ny som han ville sätta in idag. Men tänkte slippa skämmas över ett golv som behöver dammsugas och plåtar som behöver diskas. Så jag sköt som sagt upp spisbytet till imorgon eller tors... så ja... jag antar att jag ska städa kök imorgon bitti. Morgon bitti tidigt. För redan stax efter nio ska vi möta Elin och barnen för att gå några km till en, för oss, ny familjecentral. Om vi gillar öppnaförskolor? oh ja! Det räckte bra med denna hemmaförmiddagen för att inse att hemma, det är inte så lajbans att vara i längden. Mest för att allt blir så mycket intensivare hemma. Det första Tuva frågar när vi sätter oss i soffan på morgonen är: Vad ska vi göra idag mamma? Sarar jag att jag inte vet så kontrar hon med: Ska jag till dagis?
Och jo, jag vet. Det är nyttigt att ha tråkigt. Det är nyttigt att bara vara hemma och göra ingenting. Och det är vi, tillräckligt ofta. Heldagar av den (icke)sysselsättningen försöker vi dock undvika för denna mammans psykiska välmående ;).

Oj vad jag svamlade nu. Hade nästan hunnit röja köket på tiden det tog att svamla ihop detta. Men nu blev det inte så.

Natti natti (vem försöker jag lura, kommer sitta och läsa bloggar i minst 45min till ;)

P.S om någon mer än jag undrar varför ingen familjecentral har öppet förmiddagar på tisdagar så kan ni sluta undra nu. De har nämligen möte varje tisdagsmorgon. Så nu vet ni det ;) D.S


Stor gäsp

ZzzZzz fy vad trött jag är idag! Ögonlocken känns blytunga och inte ens duschen satte fart på mig. Sovmorgon hade inte suttit fel. Tänk att få sova till 10. Ostört hela natten. Oj jag tror att min kropp skulle hamna i chock. Men jag vaknar väl till snart... här kan jag ju inte sitta och drömma.

På tal om drömma, är det bara jag som drömmer om sommarvärme nu när det enligt kallendern SKA vara en sommarmånad nu.

Nu blir det en lugn förmiddag här hemma och sen öppnaförskolan i eftermiddag sålänge det inte öser ner då ;). Nä nu får jag sluta slumra på soffan. vaknaa vakna!

Kontra och öppettider

Sitter här och lyssnar på sambons svärande. Ja han tittar på fotboll. Sverige ligger visst under nu. Jo jag tycker att det är trist jag med men min energi såhär på kvällen har gått åt till att försöka hitta på något att göra imorgon. Det måste vara något överrenskommet, alla familjecentraler i Örebro har öppet eftermiddag på tisdagar. Ett sånt sätt. Vad menar de att vi ska hitta på som kanske inte kan på eftermiddagen just imorgon? Utelek i all ära men efter dagens eftermiddagslek i varierande styrka av regn, känns en heldag ute något osäkert och inte speciellt lockande!

Idag fick barnen lekt av sig på en familjecentral (öppen förskola) innan uteleken så jag hade inte allt för dåligt samvete över att det slutade regna på vägen hem från lekplatsen vi lämnade pga just regnet.




"Kontra kontra kontra" hör jag som ett mantra från andra sidan soffan. Ja jag håller med. Kom igen nu Sverige! Och familjecentralerna, börja ha öppet mer varierande tider så att det finns något allternativ på förmiddagen en sketen tisdag!

Förresten, Oliver kommer nog aldrig börja prata. Han kommer "daddaddaddda" sig genom hela livet. Så känns det nu. Lika älskad oavsett men vore så kul att kunna komunicera mer ömsesidigt med honom.


En såndär söndag

En riktigt söndags söndag har vi haft idag. Ni vet en såndär slapp historia utan planer. Har mest bott i köket tror jag. Bakat en massa bullar (som Björn ska ha i veckan) och jag tänker alltid "ja, jag bakar ett gäng bullar, dubbelsats när jag ändå är i farten. Det går ju rätt snabbt. Blir säkert klar innan lunch..." hahaha vem försöker jag lura? Att baka bullar är ett evighetsprojekt. Jäsa hit och jäsa dit, knådas, kavlas, rullas och skäras... skulle behövt ett större kök och fler plåtar ;). Ska försöka komma ihåg det till nästa gång bullbaksandan sätter in.

Utöver bullbakandet har jag lagat lunch och sen lasagne till middag och där emellan tömt och fyllt diskmaskinen två gånger. Så min känsla av att ha bott i köket är kanske inte helt galen. Men gott blev allt!

Lite utelek han vi i alla fall med tillsammans hela familjen, iofs bara ut på innergården men för tillfället älskar Tuva den. Den är jättetråkig. Men hon tjatar konstant om att hon vill "ut i trädgården". Ja på ett sätt har hon rätt. Det är väl det närmsta trädgård vi kommer här på tredje våningen utan hiss ;).


Tuva och Oliver lånar grannbarns cyklar


Kli kli kli

Jag har ett myggbett mellan lilltån och..hmm...ringtån? Den sidan om i alla fall. Kliar nått fruktansvärt. Förstår att det var väldigt inressant information. Men det förklarar detta kommande röriga blogginlägg. Blir nämligen  tokig på kliandet!

Gaaahh.

Försökte mig på att se "Eternal sunshine of the spotless mind" nu på kvällen, B var iväg och spelade tv-spel hemma hos en kompis nämligen. Det bidrog till att det var mer än lite svårt att hänga med i filmen stundtals. Tuva är nämligen inne i en period då hon vaknar runt 22-tiden och sen har lite svårt att somna om. Oliver i sin tur vaknar vid 23 i stort sätt varje kväll. Filmen började sådär lägligt 22 ;). Men bra var den. Missade händelserna som ledde fram till att han satt förkrymt under ett bord och kallade sitt ex för mamma... men så kan det gå.

Innan det är dags att uppsöka sängen (efter att ha drängt in hela foten i kyld Aloe vera kräm) så bjuder jag på logik enligt en 3,5åring:

Tuva:"titta där är ett T som i Tuva" (pekar på Plutos namnskylt på datorn)
Jag: "ja, där står det PLUTO" "Han har också ett T i sitt namn, precis som du. Och ett U precis som det finns i Tuva"
TUva:"ja båda två. Då är vi kompisar, det är man då. Om man har samma".

Så nu vet ni det ;) det är så roligt att lyssna på hur de tänker!

Snart midsommar, så här såg mina två ut förra midsommaren...lite har de allt förändrats på ett år!




Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin på så sätt missar ni inga inlägg :)

En härlig utedag <3

En sån härlig dag vi haft idag, barnen och jag! Redan vid nio imorse befann vi oss hemma hos bästa kompisarna för en dag fylld av utelek. Tuva, Neo, Oliver och till viss del Junie lekte, lekte och lekte. Lunchen intogs ute på uteplatsen och lekandet fortsatte på en närliggande lekplats i några timmar till innan vi bestämde oss för en spontan middagsgrillning i det fina vädret. Björn fick traska direkt dit efter jobb.

Jag lyckades få köttet i marinad med hjälp av Elin och Fredrik (varför ska det alltid bajsas i blöja, behöva kissas på toaletten, sätta på skorna ordentligt, hjälpa med det andra och tredje osv precis när man står och ska fixa nått i köket?). Medan jag och Elin fixade med rabarberpaj (mums vad god den blev) salsa, tatziki och potatisklyftor så hade Fredrik fullt upp med fyra barn och en hund ute på gräset.

Björn kom i rättan tid och det blev middag även idag. Lite mör är man nu efter att ha varit ute 09-19.40 men kul har vi haft det!

Oliver fastnade inte på någon bild idag, det är morgondagens projekt, att få en bra bild på Busen.




 

 


Ny blogg - nya tag!

Välkommen hit, ny som gammal läsare. Nu kör vi vidare, samma bloggare, nytt ställe och nya tag. Nu ska det bloggas igen! Så åter igen, välkommen hit!

(Gamla bloggen finner nyfikna här)


RSS 2.0