Härlig familjedag

Igår kväll/natt innan jag somnade tänkte jag ut att vi skulle åka upp till Karlslund idag,klappa hästarna och äta pannkakslunch för att sen avsluta det hela med lekplatslek. Så imorse stod jag och stekte pannkakor för fulla muggar. Tänkte att det var bättre att vi kom iväg än att jag skulle ta tid på mig genom att duscha och sånt så det blev en slarvigt uppsatt hår med tanken "det är ju ändå inget folk där, några hurtiga hundägare...på sin höjd".

Så var det dock inte. Vi lyckades helt omedvetet pricka in den söndagen de hade marknad där. Massor av folk. Men men. Hstarna blev klappade, pannkakorna blev uppätna och lekparken besöktes och alla var vi nöjda och glada. Utom mitt hår då.

När vi kom hem igen så gick Tuva och jag ner på innergården (även kallad trädgården) och plockade äpple. Blev en god paj av dem :). Nu ska jag snart snart lägga mig, trötter! Så natti.
 
 

Rekord!

Ja idag slog Oliver nytt personligt rekord. Han sa tre nya ord på en och samma förmiddag. Det ni! Glad Olli och glad mamma. De nya orden är: Olli, pippi och groda. Han har även härmat en del andra ord idag även om han inte upprepat dem sen igen. Vågar vi hoppas på att det börjar lossna lite nu? Vore roligt :)

Pippi och Olli sa han helt utan att upprepa något jag precis sagt. Duktiga grabben.

Borde tömma kameran och lägga in bilder men klockan är mycket och det är en dag imorgon med. En dag med lång kväll väntar. Måste upp på vinden och leta igenom lite prylar för att se om jag hittar mer till helgens loppis. Ja vilket kul fredagsnöje ;).

Nu sängen. Natti natti!

Imorgon

Imorgon kör jag ett foto i timmen. Ska bara komma ihåg det när jag vaknar med...

Tuva är taggad, förskola imorgon, jippie!! Å jag har lite ångest, som alltid inför första lämningen efter ett långt uppehåll. Sista maj till den fjärde september är ett rätt långt lov!

Varför mobilbloggar jag så sällan? Är ju så smidigt :).

Natti


RSS 2.0