Sen sist och Parken Zoo

Oj vad dagarna rusar fram. Helt plötsligt sista semesterdagen här hemma. Nu har vi bara helgen kvar innan allvaret börjar för sambon igen. Vi har verkligen haft en härlig semester tillsammans. Sen jag skrev sist har vi hunnit med bland annat bad på Gustavsviks utebad, lek i stadsparken och skytteparken, en underbar heldag på Parken Zoo, mer utelek och jag har ätit sushi en kväll med ett härligt gäng tjejer! Har också hunnit med en förkylning som fich mig däckad en dag med feber och frossa men som sen inte fick stopp på mig mer. Är fortfarande tjock i kranen (och på kroppen haha) men va tusan det kan jag stå ut med. Tyvärr smittade jag ner Oliver men även han är bara snorig nu.
 
Idag hade vi en mysig familjedag på Stora Holmen där barnen fick åka den lilla karusellen, leka på lekplatsen och klappa fåren. Tuvas favvis är trampbilarna. Lunch intog vi på Stadsträdgården som har grillbuffé på fredagar. Stort pluss att barnen äter gratis där! Gillas :).
 
Om vi skulle backa tillbaka tiden i skrivandet lite till i onsdags. Då tog vi tåget till Eskilstuna på morgonen och spenderade en heldag på Parken Zoo tillsammans med bästa vännerna Elin och Fredrik med tillhörande goungar :). Oj vad kul alla hade. Om man ska klaga på någonting så var det kanske att vi valde årets varmaste dag. Djuren var trötta men i alla fall synliga. Aporna kan man alltid lita på och även andra djur var på benen.
Jag är så imponerad av Tuva och Neo. De gick och sprang och sprang och gick. Hela dagen. Utan att en endaste gång klaga över att de var trötta i benen. Tuva gick dessutom hela vägen från tåget och sen en bra bit till bussen på kvällen när vi skulle hem. Hon hade ont i benen dagen därpå lillfian. Men det skrattades, busades och stimmades en massa under vistelsen. Lite flyt att stackars förkylda Oliver inte var så påverkad av förkylningen då. Han var vid gott mod även om man i slutet såg att han var lite hängig. Inte ett kvid. Dagen därpå dög ingenting så det var vältajmat!
 
På vägen hem pajade min mage totalt. Behöver inte säga mer än att det var skit(haha)jobbigt. Hem kom vi 6 toa besök senare och magen blev helt normal igen. Konstigt. Idag började jag med tabletter för att inte vara så känslig mot laktos. Tyckte ändå att jag höll mig borta bra från mjölkprodukter den dagen. Kanske var en dålig räka eller nått.
 
Bortsett från majpajjet som turligt nog kompåvägen hem och inte under dagen så var det kalas! 
Lite oredigerade bilder kanske? Har verkligen inte orkat piffa till dem nått alls. Men här kommer de i alla fall:
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0