Sommaren regnar bort

 
Måste det regna varje dag? Så känns det just nu. Gårdagen var fin på förmiddagen så då var vi ute en bra stund. På kvällen cyklade jag och Elin till stadsparken med de stora barnen och lekte en stund. Tills det började ösregna. Vi blev verkligen dyngsura när vi cyklade hem, himlen bara öppnade sig. Kalla och blöta kom vi hem. Underbara sommar.

Idag gick vi till Skytteparken för lek och korvgrillning. Lagom till grillningen började det småregna. Droppelidropp. När korven var uppäten öppnade himlen sig igen och regnet öste ner. Oliver hade jättekul och plaskade/dansade/satt i en stor vattenpöl. Vi andra var lagom roade ;). Det gav med sig tillslut och vi vandrade hem.
 
Kvällen blev dock finare så ut i parken igen efter middagen och ikväll klarade vi oss från att bli blöta, härligt! Inte riktigt de varma sommarkvällar vi önskar men man får vara glad över att det är uppehåll och en aning sol då och då...
 
Har roat mig med att föra över bilder till externa hårddisken nu ikväll så att datorn slipper vara så full. Måste ta tag i sorterandet av bilder, har inte framkallt nått sen Tuva var 3 månader... så ja, det är en del bilder som måste sorteras och beställas. Tänkte försöka sortera ca ett år per kväll nu i veckan... hinner nog inte riktigt med ett helt år per kväll så det tar nog hela veckan skulle jag tro. Sen ska en del bilder beskäras och redigeras innan de ska framkallas i omgångar. Oj vilket jobb. För att inte tala om efterjobbet, att sätta in alla i album. Har deras första år i fotoböcker åt dem men vi vill ju ha album själv med såklart.
 
Men inte nu. Nu ska jag slösurfa lite, springa in till Tuva lite, innan det är dags att uppsöka sängen. Natti på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0