Ä n t l i g e n

Ja äntligen ä n t l i g e n sommarvärme en hel dag. Även om solen inte strålade på oss exakt hela dagen så var luften varm och barnen sprang i kortärmat och kortbenta kläder hela dagen. Ljuvligt! Vi var ute 09-19.00 det är sommar det! Att äta utomhus lunch, mellis och middagär rena lyxen. Speciellt med fyra barn kring bordet, det är så mycket behagligare ute där ljudvolymen förvisso blir rätt hög stundtals men inte outhärdig som den ibland blir inne ;).
 
Gårdagens tänkta middagsgrillning hemma hos Elin och gänget blev inställd och istället blev det tacos för hela slanten ikväll. Tacos är alltid gott och går hem hos barnen med. Kladdkaka, jordgubbar och glass fick avrunda kvällen och våra små bustroll var tröttare än tröttast och här hemma stupade dem i säng och slocknade bums när vi kom hem. Inte alls konstigt. De har busat och busat och busat hela dagen. Oliver har verkligen hållt mig sysselsat genom att göra allt han inte får och för lite av allt han faktiskt får göra ;). Tuva har haft en lite mindre intensiv trotsdag vilket såklart är skönt för mitt tålamod.
 
En kanondag som inte är bildlös egentligen. Men minneskortsläsaren...ja den verkar ha fått ben igen!
 
Längtar tills på måndag, saknar familjen i Malmö massor! Blir en lång bilresa för barnen och oss men ska bli underbart ändå :). Tuva ska få testa bilbarnstolen jag hade turen att vinnaåt henne för ett tag sen. Bilen gick ju sönder precis i den vevanså de har inte hunnit invigas än. Men nu så!
 
Oliver tycker att jag ska tvätta munnen med såpa, mumma!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0