Kli kli kli

Jag har ett myggbett mellan lilltån och..hmm...ringtån? Den sidan om i alla fall. Kliar nått fruktansvärt. Förstår att det var väldigt inressant information. Men det förklarar detta kommande röriga blogginlägg. Blir nämligen  tokig på kliandet!

Gaaahh.

Försökte mig på att se "Eternal sunshine of the spotless mind" nu på kvällen, B var iväg och spelade tv-spel hemma hos en kompis nämligen. Det bidrog till att det var mer än lite svårt att hänga med i filmen stundtals. Tuva är nämligen inne i en period då hon vaknar runt 22-tiden och sen har lite svårt att somna om. Oliver i sin tur vaknar vid 23 i stort sätt varje kväll. Filmen började sådär lägligt 22 ;). Men bra var den. Missade händelserna som ledde fram till att han satt förkrymt under ett bord och kallade sitt ex för mamma... men så kan det gå.

Innan det är dags att uppsöka sängen (efter att ha drängt in hela foten i kyld Aloe vera kräm) så bjuder jag på logik enligt en 3,5åring:

Tuva:"titta där är ett T som i Tuva" (pekar på Plutos namnskylt på datorn)
Jag: "ja, där står det PLUTO" "Han har också ett T i sitt namn, precis som du. Och ett U precis som det finns i Tuva"
TUva:"ja båda två. Då är vi kompisar, det är man då. Om man har samma".

Så nu vet ni det ;) det är så roligt att lyssna på hur de tänker!

Snart midsommar, så här såg mina två ut förra midsommaren...lite har de allt förändrats på ett år!




Kommentarer
Postat av: Anna

Hihi, barn är kluriga de :)



Jag stängde bara min gamla blogg så har kanske inte givit alla chansen att komma med till nya. Sen har jag inte varit så aktiv heller.

Vattkopporna på Alexander har torkat och Gabriel har inte fått några än. Jag ammar honom fortfarande så vi får väl se om han ens får några denna gång. Annars kommer det väl fler chanser. Hade dock varit skönt att ha det avklarat hos båda.



Mysiga midsommarbilder! Händer verkligen en hel del på ett år :)

Har lite ångest över årets midsommar då jag har fått de värsta jobbpassen så kommer inte kunna fira och mysa något alls med familjen :(

2012-06-10 @ 21:53:46
URL: http://annastankehorna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0